Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Middenvelder OHL: Niet KV Mechelen, wel Lokeren?

KV Mechelen wil volgend seizoen opnieuw meespelen voor een plekje in play-off 1. Malinwa zal daardoor zijn kern volledig vernieuwen en lijkt voor versterking op zoek te gaan bij OHL. De Mechelaars hadden al een akkoord met Yohan Croizet maar nu lijkt Lokeren het zelfde target in het vizier te hebben.Croizet leek op weg te zijn naar KV Mechelen maar nu lijkt volgens Het Laatste Nieuws ook Lokeren van hem een prioriteit gemaakt te hebben. De Oost-Vlamingen zouden geen probleem hebben met de vastgelegde transfersom van 850.000 euro en zouden op die manier korter en…

Lees verder op Geen categorie: Middenvelder OHL: Niet KV Mechelen, wel Lokeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Middenvelder OHL: Niet KV Mechelen, wel Lokeren?

KV Mechelen wil volgend seizoen opnieuw meespelen voor een plekje in play-off 1. Malinwa zal daardoor zijn kern volledig vernieuwen en lijkt voor versterking op zoek te gaan bij OHL. De Mechelaars hadden al een akkoord met Yohan Croizet maar nu lijkt Lokeren het zelfde target in het vizier te hebben.Croizet leek op weg te zijn naar KV Mechelen maar nu lijkt volgens Het Laatste Nieuws ook Lokeren van hem een prioriteit gemaakt te hebben. De Oost-Vlamingen zouden geen probleem hebben met de vastgelegde transfersom van 850.000 euro en zouden op die manier korter en…

Lees verder op Geen categorie: Middenvelder OHL: Niet KV Mechelen, wel Lokeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *