Disclaimer

Algemeen

Voetbalnetwerk, hierna te noemen Voetbalnetwerk, verleent u hierbij toegang tot Lokerenrss.be en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Voetbalnetwerk en derden zijn aangeleverd. Voetbalnetwerk behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Voetbalnetwerk.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Voetbalnetwerk.

De inhoud van de Website wordt voornamelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Voetbalnetwerk doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Voetbalnetwerk oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Voetbalnetwerk zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!