Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Ex Club Brugge-speler kan kiezen uit vier Champions League-clubs’

Ahmed Touba speelt momenteel voor RKC uit Nederland maar speelde in het verleden voor Club Brugge. Hij doet het nu zo goed dat hij deze zomer een mooie transfer kan maken.

Eerder raakte al bekend dat Toulouse interesse toont. Maar dat is niet de enige club. Volgens het medium Homme Du Match staat Touba echter bij nog veel meer clubs uit diverse landen op het lijstje. Champions League-deelnemers Benfica, Bayer Leverkusen, Celtic en Olympique Marseille worden genoemd, net als Real Betis, Olympiakos Piraeus, Olympique Marseille en Angers.

10X je inzet terug wanneer BELGIE dinsdag wint van POLEN!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Touba kwam in de zomer 2020 over van Club Brugge en gaat zijn laatste contractjaar bij RKC Waalwijk tegemoet. In de afgelopen twee seizoenen speelde hij zestig Eredivisie-wedstrijden en droeg hij een steentje bij aan de twee achtereenvolgende directe handhavingen van RKC. Dat is ook de Algerijnse bond opgevallen: de in Roubaix geboren Touba staat inmiddels op vijf interlands.

Het bericht ‘Ex Club Brugge-speler kan kiezen uit vier Champions League-clubs’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *