Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Vincent Kompany zo goed als rond met Burnley’

Vincent Kompany lijkt aan de slag te gaan bij het Engelse Burnley. De verwachting is dat hij volgende week al wordt gepresenteerd als nieuwe manager van de club. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden.

Pak 10X je inzet wanneer Belgie wint van Wales!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Overigens zou Kompany ook enkele oude bekenden willen meenemen. Simon Davies en Craig Bellamy. Beiden werkten samen met Kompany bij Anderlecht, maar verlieten de club om persoonlijke redenen. Burnley lijkt aldus zeker van Kompany, ondanks interesse van het Franse OGC Nice.

Het bericht ‘Vincent Kompany zo goed als rond met Burnley’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *