Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Eden Hazard zal ook de volgende wedstrijden spelen van Belgie’

Belgie won onlangs in de Nations League met 6-1 van Polen en Eden Hazard was één van de uitblinkers in dit duel. De aanvaller is goed op weg om zijn goede vorm terug te krijgen en bondscoach Roberto Martinez is het hiermee eens.

In een interview met RTL Sport gaven Hazard en Martinez hun analyse. Hazard gelooft sterk dat constante speeltijd de sleutel zal zijn om terug te keren naar zijn topvorm.”Ik zal weer de speler worden die ik was door wedstrijden en minuten aaneen te rijgen,” klinkt het. Ook Martinez lijkt die mening te delen. De kans dat Hazard nog een brok speelminuten van zijn coach zal krijgen in de Nations League lijkt groot. Terwijl Hazard graag ziet dat enkele frisse gezichten aan de bak komen, maakte Martinez duidelijk dat de Real Madrid-man niet bereid is om degene te zijn die op een stoel gaat zitten.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

“Als je Hazard een kamer binnen ziet lopen, kun je meteen zien of hij gelukkig is of niet en het is duidelijk: er is geen pijn meer,” vertelt Martinez. “Hij was vandaag beter, zijn fysieke stats van vandaag zijn zo goed als ze in het verleden zijn geweest,” getuigt de bondscoach. “Het idee van Hazard is om bij alle vier de wedstrijden te zijn om hem het ritme te geven dat hij nodig heeft.”

Het bericht ‘Eden Hazard zal ook de volgende wedstrijden spelen van Belgie’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *