Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Darwin Nunez gaat 30 miljoen verdienen bij Liverpool’

Darwin Nunez heeft een persoonlijk akkoord bereikt met het Engelse Liverpool. De Uruguayaanse aanvaller kan maar liefst 30 miljoen euro gaan opstrijken in vijf seizoenen. Nu moet de Engelse topclub nog akkoord komen met zijn werkgever Benfica.

Eerder deze week sprak The Athletic al van een persoonlijk akkoord, maar de Portugese Sociedade Independente de Comunicação brengt nu ook de financiële details van de transfer naar buiten. Zodra beide clubs er ook uit zijn, kan Núñez de komende vijf seizoen een totaalbedrag van dertig miljoen euro aan salaris opstrijken, klinkt het. Hij heeft zijn naasten al op de hoogte gebracht van zijn aanstaande verhuizing.

Pak 10X je inzet wanneer Belgie wint van Wales!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

De 22-jarige spits uit Uruguay ligt nog tot 2025 vast bij Benfica, dat de hoofdprijs voor Núñez kan incasseren. Liverpool heeft bod van tachtig miljoen euro plus twintig miljoen aan bonussen neergelegd bij O Glorioso. Het Manchester United van Erik ten Hag was ook in de race, maar zal aan het kortste eind trekken.

Het bericht ‘Darwin Nunez gaat 30 miljoen verdienen bij Liverpool’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *