Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘United plaatst bod van 60 miljoen op Frenkie de Jong’

Manchester United wil zich deze zomer versterken met Frenkie de Jong. En daarom hebben ze een bod neergelegd bij FC Barcelona van zestig miljoen euro exclusief twintig miljoen euro aan eventuele bonussen. Dit weet de Spaanse sportkrant Marca te melden.

United is al langer geïnteresseerd, maar heeft zich volgens Spaanse media nu daadwerkelijk gemeld in Spanje. Hoewel De Jong uitsprak graag bij Barcelona te blijven, is dat op dit moment allesbehalve zeker. Vooral omdat Barcelona financiële problemen heeft en een transfer van De Jong de club goed uitkomt.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Mundo Deportivo schrijft donderdag dat hoofdtrainer Xavi bereid is om De Jong te laten gaan, mits het elftal er kwalitatief niet op achteruit gaat. Hij schijnt Bernardo Silva van Manchester City in het vizier te hebben als mogelijke opvolger. Volgens de krant is De Jong geen ‘prioriteit’ meer voor Barcelona, wat betekent dat hij onder voorwaarden weg mag.

Barcelona neemt het aanbod van Manchester United serieus, meldt MARCA, maar het is aannemelijk dat het nog een paar keer over en weer gaat voordat beide partijen een akkoord weten te bereiken. Het bod uit Engeland komt in ieder geval in de buurt. Volgens MD komt zaakwaarnemer Ali Dursun volgende week naar Barcelona om over de toekomst van De Jong te praten.

Het bericht ‘United plaatst bod van 60 miljoen op Frenkie de Jong’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *