Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND BELGIE – POLEN! Pak 10.000 euro met je VOORSPELLING op deze match!

Vanavond om 20.45 staat de wedstrijd tussen Belgie en Polen voor de Nations League op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd heeft het wedkantoor van Unibet.BE een erg leuke actie opgezet. Wanneer je namelijk de naam van de eerste doelpuntenmaker juist voorspelt en de minuut waarin dit gebeurt dan zou je zomaar 10.000 euro kunnen winnen. En het mooie is? Meespelen is geheel vrijblijvend! Klik nu hier voor alle informatie en zet je voetbalverstand om in keiharde euro’s!

Het bericht VANAVOND BELGIE – POLEN! Pak 10.000 euro met je VOORSPELLING op deze match! verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *