Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Chelsea bombardeert Matthijs de Ligt tot topprioriteit’

Chelsea wil zich deze zomer gaan versterken met Matthijs de Ligt. Ze hebben de mandekker van Juventus tot topprioriteit gebombardeerd. Hier maakt het Engelse medium The Telegrapgh melding van.
De nieuwe eigenaar Todd Boehly heeft liefst 200 miljoen euro beschikbaar gesteld om Chelsea komende zomer kampioensproof te maken. Een groot deel daarvan wil de topclub investeren in het aantrekken van Matthijs de Ligt, die sinds de zomer van 2019 bij Juventus speelt. De Ligt moet de directe vervanger worden van Antonio Rüdiger, die transfervrij vertrekt naar Real Madrid.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Chelsea heeft meer verdedigers op de radar, maar De Ligt geldt als topkandidaat. Ook de naam van Joško Gvardiol is reeds gevallen. De Ligt heeft echter een streepje voor. Het is niet duidelijk hoe veel Juventus verlangt voor de Nederlander, maar er lijkt hoe dan ook sprake te zijn van een forse transfersom. De Ligt verliet Ajax drie jaar geleden voor 85 miljoen euro.

De Ligt staat eveneens op de verlanglijst van Manchester United, waar Erik ten Hag vanaf komend seizoen aan de slag gaat. FC Barcelona heeft hem eveneens in het vizier, maar lijkt De Ligt niet te kunnen betalen.

Het bericht ‘Chelsea bombardeert Matthijs de Ligt tot topprioriteit’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *