Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Barcelona geeft de strijd om Ousmane Dembele op’

Barcelona laat aanvaller Ousmane Dembele deze zomer transfervrij de deur uitlopen. Hoe graag ze hem ook willen behouden ze geven de strijd op. Hier maken diverse Spaanse media melding van.
De Catalanen betaalden in 2017 maar liefst 140 miljoen euro voor hem aan Borussia Dortmund. Maar hij kon de grote belofte nooit inlossen. In 150 officiële wedstrijden scoorde de Fransman maar 32 keer. Ondanks zijn riante salaris deed de clubleiding wel veel moeite om een transfervrij vertrek af te wenden.

Verdubbel je winst bij je eerste weddenschap!

Inschrijven duurt slechts 1 minuut!

Onder trainer Xavi Hernández wist Dembélé zich de laatste maanden te herpakken in Camp Nou. Barcelona deed daarom hernieuwde pogingen om hem te behouden, maar ondanks intensieve gesprekken bleef witte rook uit. Volgens SPORT en Mundo Deportivo is de hoop op een contractverlenging als sneeuw voor de zon verdwenen.

Dembélé lijkt vrijwel zeker transfervrij te vertrekken bij FC Barcelona. Zondag werd al gemeld dat Paris Saint-Germain zou zijn afgehaakt, waardoor Chelsea nu de beste papieren heeft om hem in te lijven.

Het bericht ‘Barcelona geeft de strijd om Ousmane Dembele op’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *