Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Noa Lang: ‘Belgie zal me gaan missen’

Noa Lang heeft in een interview met Het Laatste Nieuws aangegeven te zullen vertrekken bij Club Brugge. De aanvaller is toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. AC Milan is één van de clubs die hem graag wilt hebben.

Lang heeft tijdens de voorbije twee seizoenen zowel bewondering als afkeer geoogst in België. “Ik heb het Belgisch voetbal heet gemaakt. Zo denk ik oprecht”, laat hij weten aan HLN. “Kinderen van zes-zeven jaar hier kennen Club Brugge nu. In Nederland kijkt men ineens naar jullie competitie. Dat was voor ik bij Club speelde niet zo.”

In 85 wedstrijden in het Blauw-Zwart is Lang uitgekomen op 26 goals en 26 assists. Hij kijkt dan ook met een tevreden gevoel terug op zijn twee seizoenen in het Jan Breydelstadion. “Geloof mij nou maar: België gaat me missen als ik weg ben. Ik heb jullie voetbal kleur gegeven. Volgend seizoen gaan jullie bidden dat er een Noa Lang rondloopt in België, die dan ook nog eens zo goed kan voetballen.”

De buitenspeler is niet vies van een beetje provocatie en is niet van plan om zich anders te gedragen bij zijn nieuwe club. “Ik ben een entertainer. Mensen komen naar het stadion voor jongens als ik. En die vinger op mijn mond is een beetje mijn kenmerk geworden. Omdat ik weet hoeveel dat met mensen doet. Ik geniet bovendien wel van die sensatie.” Waar hij naartoe gaat, is overigens nog niet zeker: AC Milan is in de markt voor Lang, die echter nog niet op de zaken vooruit wil lopen. “Ik kan niet ontkennen dat Milan zeker interesse heeft, maar het is niet zo dat ik een persoonlijk akkoord of zo met ze heb.”

Het bericht Noa Lang: ‘Belgie zal me gaan missen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *