Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Lois Openda staat open voor transfer naar PSV’

Lois Openda is dit seizoen één van de uitblinkers in de Eredivisie. Ook gisteren was hij weer belangrijk voor Vitesse met een goal en een assist tegen AZ. Dat Openda komend seizoen ergens ander speelt lijkt wel duidelijk.

De aanvaller wil dan ook graag in stijl afsluiten met het plaatsen voor Europees voetbal, zo laat hij weten in een gesprek met De Telegraaf. “Dat zou heel mooi zijn. Het is een heel belangrijke wedstrijd. Het is de laatste kans om Vitesse te helpen zich voor Europees voetbal te kwalificeren. Ik zal er alles aan doen om dat te bereiken. Ik wil ze graag een mooi afscheidscadeau geven, want wat zij voor mij hebben gedaan, was geweldig.”

De aanvaller werd in de voorbije weken veelvuldig gelinkt aan een mogelijke transfer naar PSV. Openda zelf ziet een eventuele overstap naar de Eindhovenaren wel zitten. “PSV zou mooi kunnen zijn. Het is een goede club, een club met veel geschiedenis en veel goede spelers. Maar ik kan nu nog niet zeggen waar mijn toekomst ligt. Die zou ook bij Club Brugge kunnen liggen, want mijn contract bij Brugge loopt nog twee seizoenen door. Maar ik ben zeker ook geïnteresseerd om de stap naar een andere club te maken. Het gaat erom wat het beste voor mijn carrière is.”

Het bericht ‘Lois Openda staat open voor transfer naar PSV’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *