Ruud Vormer: “Het was superslecht”

Club Brugge verloor gisteren de bekerfinale van Ryal Antwerp met 0-1. Ruud Vormer was niet blij met het optreden van zijn team.

“Het is misgegaan in de eerste 45 minuten. We hebben een superslechte eerste helft gespeeld. We creëerden niks en er zaten te weinig loopacties in. Alles wat kon misgaan in de eerste helft, liep ook mis. Te weinig tempo ook. In de tweede helft ging het veel beter en creëerden we nog wat kansen. Maar het zat er niet in”, zei hij op de website van Club.

“Het is een valse start. Het is weer een bekerfinale die je verliest. Bij mij gaat het wel eventjes duren. Straks weer competitie, nieuwe kansen. Dat is altijd het mooie aan voetbal. Tegen Charleroi gaat het weer beginnen, maar deze nederlaag zal wel een paar dagen in de hoofden spelen.”

Het bericht Ruud Vormer: “Het was superslecht” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply