Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Phillipe Clement haalt stevig uit naar zijn spelers

Club Brugge ging gisteren in de bekerfinale tegen Royal Antwerp met 0-1 onderuit. Blauw/Zwart had de nederlaag echter vooral aan zichzelf te wijten.

Ze maakte immers een bijzonder flauwe indruk en vooral in de eerste helft kon het geen kans bij elkaar voetballen. Antwerp zette Club goed vast en zelf voetbalde het te traag om de organisatie van zijn tegenstander te kunnen ontregelen. Sterkhouders als Vanaken en Vormer waren bovendien zo goed als onzichtbaar.

Philippe Clement was dan ook hard voor zijn troepen. “Ik heb niet gezien wat ik wilde zien van mijn ploeg, dat heb ik duidelijk gemaakt tijdens de rust ook”, verklaarde hij aan Het Laatste Nieuws. “Het is altijd gevaarlijk in het jaar nadat je kampioen bent geworden. Er zijn weinig ploegen die dat twee keer na elkaar kunnen. Ik hoop dat dit een wake-upcall is voor mijn groep.”

Het bericht Phillipe Clement haalt stevig uit naar zijn spelers verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *