Coronabesmetting geconstateerd bij Beerschot

Er is een coronabesmetting geconstateerd bij Beerschot. Een dag voor de promotiefinale tegen OH Leuven maakt de club het nieuws bekend. “Bij de laatste coronatesten van Beerschotspelers, -trainers en -medewerkers is één staal positief. Er is onmiddellijk overleg geweest tussen de medisch verantwoordelijken van Beerschot en de Pro League. Beerschot volgt het strenge protocol van de Pro League nauwgezet op”, laat de club weten.

“De persoon die positief testte, heeft geen symptomen en is 7 dagen in quarantaine geplaatst. Uit respect voor hem en z’n privacy zal Beerschot z’n naam niet bekendmaken en hierover niet meer communiceren. Alle andere medewerkers, trainers en spelers zijn negatief. De wedstrijd tegen OHL kan en moet gewoon gespeeld worden. Zoals het protocol het voorschrijft, zal er maandag opnieuw getest worden en volgt er nog een test later in de week.”

Het bericht Coronabesmetting geconstateerd bij Beerschot verscheen eerst op Voetbal4U.BE.Lees het volledige artikel
It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply