Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Oude Cristiano Ronaldo komt geen man meer voorbij’

Napoli wist gisteren beslag te leggen op de Italiaanse Beker door Juventus na strafschoppelen aan de kant te zetten. Na de wedstrijd kreeg Cristiano Ronaldo de nodige kritiek te verwerken. De Portugese ster kon het verschil niet maken voor Juventus, zag ook oud-spits Luca Toni.

“Het is een nederlaag die ook de handtekening van Cristiano Ronaldo draagt”, zo oordeelt Toni in gesprek met Rai Uno. “De Portugees heeft het fysiek moeilijk en kan niet eens één tegenstander voorbij dribbelen.” De voormalig Italiaans international was meer te spreken over routinier Gianluigi Buffon. “Hij was de beste man bij Juventus.”

Die conclusie trekken ook de Italiaanse media, maar in het kielzog van de doelman zijn er ook voor De Ligt lovende kritieken. La Gazzetta dello Sport beloont de Nederlandse verdediger met een 6,5. ‘Het werd hem niet bijzonder moeilijk gemaakt, maar hij stond er. Hij komt krachtig en resoluut over, en stond altijd goed gepositioneerd.’ Alleen Buffon wordt aan Juve-zijde hoger beoordeeld met een 7,5, terwijl Ronaldo een 5 krijgt.

Het bericht ‘Oude Cristiano Ronaldo komt geen man meer voorbij’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *