Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Kevin de Bruyne staat voor vertrek bij Manchester City’

Het zou zomaar kunnen dat Kevin de Bruyne een zomerse transfer zal gaan maken. Volgens Sport/Voetbalmagazine is een transfer mogelijk toch dichterbij dan gedacht. Zo stelt het duidelijk: “Een split tussen KDB en Manchester City zou niét zomaar uit de lucht komen vallen.”

En daar ziet het weekblad naast de dreigende Europese schorsing nóg twee redenen voor. Zo zou Pep Guardiola namelijk wel eens kunnen vertrekken bij City, wanneer zijn contract eind volgend seizoen ten einde loopt. FC Barcelona zou hem namelijk maar wat graag terug naar Camp Nou halen, en liggen er ook nog andere topclubs op vinkenslag.

Gezien hun goeie verstandhouding sluit SVM dan ook niet uit dat De Bruyne straks in diens voetsporen treedt, bij welke Europese klepper dat dan ook mag zijn. Als laatste reden wijst het magazine naar de coronacrisis. Die heeft serieuze financiële gaten gemaakt bij de PL-clubs, waardoor die straks weleens ernstig zouden moeten besparen. Zelfs City zal hiervan de gevolgen van ondervinden.

Het bericht ‘Kevin de Bruyne staat voor vertrek bij Manchester City’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *