Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Mechelen wil spelers van AA Gent en Genk overnemen’

In de zoektocht naar versterkingen voor het volgende seizoen kijkt KV Mechelen in het rond bij de clubs uit Belgie. Dit weet het medium Sport/Voetbalmagazine te melden.

Mede daardoor zijn Gaeten Coucke en Amine Khammas van KRC Genk in beeld, maar ook Zinho Gano is een piste. De aanvaller komt niet voor in de plannen van Hannes Wolf, nadat hij vorig jaar een povere uitleenbeurt bij Royal Antwerp FC kende.

Mechelen zou ook op zoek zijn naar een energieke aanvallende middenvelder en Brecht Dejaegere van AA Gent zou misschien wel eens een piste kunnen zijn. De middenvelder, vorig jaar nog gewild door Standard, komt nog amper voor in de plannen van trainer Jess Thorup.

Het bericht ‘Mechelen wil spelers van AA Gent en Genk overnemen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *