Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

Dries Mertens: ‘Lang nagedacht voordat ik verlengde bij Napoli’

Dries Mertens tekende onalngs een nieuw tweejarig contract bij Napoli. En gisteren pakte hij direct de Italiaanse beker met zijn cluppie.

Na de match sprak de Rode Duivel over zijn beslissing om voorstellen van Internazionale en Chelsea naast zich neer te leggen. De 33-jarige Mertens zal tot zijn 35ste voor de Italiaanse topclub spelen. Dan zal hij in totaal 9 jaar voor Napoli hebben gespeeld.

“Spelen voor deze club is speciaal. Ik heb lang nagedacht voor ik verlengde. Over de groep, de trainer en de staf. En dan is er de stad. De quarantaine was als vakantie voor mij. Gattuso heeft zijn systeem beter aangepast aan zijn kern. De wil om te winnen is groot”, zei hij aan de Italiaanse media.

Het bericht Dries Mertens: ‘Lang nagedacht voordat ik verlengde bij Napoli’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *