Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge wil selectie versterken met Nederlandse speler’

Club Brugge heeft interesse in het grote Nederlandse talent Joey Veerman. Momenteel maakt hij furore bij SC Heerenveen. Dit weet een supportersforum van FC Volendam te melden. Die vertrok vorig seizoen pas bij de Volendammers, om actief te gaan bij Heerenveen.

Die trokken hem aan voor 550 duizend euro, maar de marktwaarde van de Nederlandse defensieve middenvelder steeg intussen al naar 3,20 miljoen euro. Blauw-Zwart zal dus vermoedelijk diep in de buidel moeten tasten indien de geruchten waarheid bevatten. De 21-jarige Veerman ligt namelijk nog tot 2022 onder contract in Friesland.

Het bericht ‘Club Brugge wil selectie versterken met Nederlandse speler’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *