Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND: Livestream Napoli – Juventus (BEKERFINALE)

Vanavond om 21.00 uur staat de Italiaanse bekerfinale op de kalender tussen Napoli en Juventus. Volgens bookmaker Unibet.BE is Juventus de favoriet om deze wedstrijd te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? WED dan en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Bundesliga, La Liga, Serie A, Jupiler Pro League en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Dus ook van deze match! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aanmaken en te zorgen voor een positief saldo!

De notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd:

  • Napoli wint: 3,65
  • Gelijkspel: 3,45
  • Juventus wint: 2,05

Klik nu hier om je in te schrijven en WED en KIJK LIVE naar deze pot via Unibet.BE!

Het bericht VANAVOND: Livestream Napoli – Juventus (BEKERFINALE) verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *