Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Man City verkoopt Anderlecht stevige transferdreun’

Anderlecht hoopt haar grootste talenten binnen boord te houden maar Mannchester City hoopt hier een stokje voor te steken. Zo meldt de krant Het Laatste Nieuws dat de ex-club van Vincent Kompany op punt staan om aan de haal te gaan met Roméo Lavia.

Deze 16-jarige middenveld geldt momenteel als één van de grootste talenten die op Neerpede rondlopen. RSCA had hem dan ook dolgraag aan boord gehouden en voorzag een belangrijke rol voor hem in de komende jaren. Maar Lavia zou nu toch beslist hebben om niet te tekenen bij de recordkampioen.

Beide partijen zaten naar verluidt wel meermaals rond de tafel, maar uiteindelijk bleek een overstap naar de Premier League toch aantrekkelijker. Zowel sportief als financieel. Volgens HLN zouden ook Liverpool en Manchester United behoorlijk concreet zijn geweest, maar is het toch City dat aan het langste eind trekt.

Het bericht ‘Man City verkoopt Anderlecht stevige transferdreun’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *