Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge wil zich versterken met Duitse winger’

Volgens het Duitse medium Sport1 is Club Brugge geinteresseerd in de Duitse vleugelaanvaller Robin Hack. Hij maakt dit seizoen indruk bij 1. FC Nürnberg in de tweede klasse, waar hij in 28 optredens zeven keer tot scoren kwam.

Het leverde Hack, die bij voorkeur naar binnen snijdt vanaf de linkerkant, alvast reeds een status als jeugdinternational in Duitsland op. Zijn club gaat het daarentegen iets minder voor de wind, want Nürnberg vecht tegen de degradatie naar de derde afdeling.

Mede daarom zou het beloftevolle talent, die pas sinds vorige zomer overkwam van Hoffenheim, alweer uitkijken naar andere oorden. Club Brugge zou daarbij dus een optie zijn, al wordt tevens gewag gemaakt van interesse van RB Salzburg en diverse ploegen uit de Bundesliga, Engeland en Nederland. Bovendien staat Hack in Nürnberg nog tot medio 2023 onder contract. Het is dan ook nog maar de vraag of zijn geschatte marktwaarde, 2,7 miljoen volgens Transfermarkt.de, zal volstaan om hem daar weg te plukken.

Het bericht ‘Club Brugge wil zich versterken met Duitse winger’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *