Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND BARCELONA – LEGANES! Krijg 10X je inzet terug wanneer BARCA deze match wint! (ONGEKEND!)

De Spaanse competitie is weer van start gegaan en vanavond om 22.00uur staat de wedstrijd tussen Barcelona en Leganes op de agenda. En speciaal voor deze wedstrijd heeft Unibet.be een speciale actie opgezet.

Nieuwe klanten kunnen namelijk inzetten op winst van Barcelona en dan hun inzet maar liefst 10X! terugkrijgen. Met andere woorden: zet 2 euro in en ontvang 20 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum 2 euro in op een overwinning van Barcelona, je quotering wordt automatisch x10.00 vermenigvuldigd!

Aarzel dus niet en registreer je nu op Unibet.be.

Het bericht <strong>VANAVOND BARCELONA – LEGANES! Krijg 10X je inzet terug wanneer BARCA deze match wint! (ONGEKEND!) </strong> verscheen eerst op Livestream Vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *