Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge ziet kansen op komst topspits stijgen’

Club Brugge wil zich deze zomer graag gaan versterken met de Argentijnse spits Adolfo Gaich en de kansen lijken hiervoor vergroot. Zo zou ook Atletico Mineiro concreet zijn. Volgens het radiostation Itatiaia deden de Brazilianen inmiddels een bod van 4.5 miljoen dollar, een slordige vier miljoen euro, voor 50% van de transferrechten. Maar dat werd geweigerd door zijn huidige club San Lorenzo.

Bij Itatiaia beweert men echter dat de Argentijnen niet zoveel meer verlangen. Zo zou San Lorenzo mikken op 7 miljoen dollar, zo’n 6.20 miljoen euro, voor 70% van de transferrechten (maw.: de club behoudt het recht op 30% van de eventuele doorverkoopsom). En dat is een bedrag dat Club Brugge zonder grote problemen op tafel kan leggen.

Of deze bedragen ook kloppen valt af te wachten, bovendien is de kans groot dat Blauw-Zwart de volledige 100% van de transferrechten wil bemachtigen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere ploegen die hun zinnen op Gaich hebben gezet. Witte rook vanuit Jan Breydel lijkt dan ook niet voor meteen, maar Club blijft wel in de running.

Het bericht ‘Club Brugge ziet kansen op komst topspits stijgen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *