Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Club Brugge grijpt naast International’

Club Brugge wilde zich graag gaan versterken met de Nigeriaanse international Victorien Adebayor maar het ziet er niet naar uit dat dit gaat lukken. Hij is namelijk volgens Ghanese bronnen dichtbij een overeenkomst met Asante Kotoko. Daarmee lijkt Adebayor een binnenlandse transfer te verkiezen boven een Europees avontuur.

Asante Kotoko zou ongeveer 125.000 euro betalen voor de 23-jarige Adebayor. Een bedrag dat ze bij Club Brugge ongetwijfeld ook hadden kunnen neertellen, al is het maar nog de vraag of Blauw-Zwart ook effectief geïnteresseerd was in de diensten van de Nigerees.

Het bericht ‘Club Brugge grijpt naast International’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *