Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘KRC Genk dichtbij topscorer uit de Nederlandse Eredivisie’

Het ziet ernaar uit dat Cyriel Dessers volgend seizoen in de Pro League speelt. De gesprekken tussen zijn club Heracles Almelo en KRC Genk zouden namelijk voorspoedig verlopen. Dit weet het medium Het Laatste Nieuws te melden.

Zo stelt het namelijk: “Week van de waarheid voor Racing Genk en Cyriel Dessers. De Limburgers zitten opnieuw rond de tafel met Heracles Almelo. Een akkoord op clubniveau tussen de Limburgers en Heracles Almelo is er nog niet, maar de gesprekken evolueren wel in gunstige richting.”

HLN denkt dat Genk dan ook zijn slag zal thuishalen: “Bij Genk hopen ze deze week op een echte doorbraak in het dossier. De Limburgers willen de 25-jarige topschutter uit de Eredivisie graag inlijven, maar de vraagprijs van rond de vijf miljoen bleek tot dusver een obstakel. Beide partijen zouden nu toch naar mekaar toegroeien.

Het bericht ‘KRC Genk dichtbij topscorer uit de Nederlandse Eredivisie’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *