Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Anderlecht wil Nicolas Frutos terughalen naar Brussel’

Anderlecht wil oude bekende en publiekslieveling Nicolas Frutos terug halen naar Brussel. Dit weet het medium La Capitale te melden.

De Argentijnse ex-spits zou aan de slag gaan als assistent-trainer van hoofdcoach Frank Vercauteren. Tot zondagavond werd onderhandeld over zijn terugkeer, de verwachting is dat begin deze week alles nog afgerond geraakt. Omdat Pär Zetterberg inmiddels vertrok en Floribert Ngalula zich meer gaat bezighouden met de beloften, was er nog een plekje vrij als assistent-coach naast Jonas De Roeck. En dat zou dus ingevuld worden door De Reiger.

Na zijn spelerscarrière was Frutos eerder ook al aan de slag als trainer bij Paars-Wit. Via de beloften stroomde hij door naar de eerste ploeg en na het ontslag van René Weiler nam hij zelfs enkele wedstrijden over als interim-T1. Toen hij vervolgens plaats moest ruimen voor Hein Vanhaezebrouck, besloot hij echter te te vetrekken. Tijdelijk, zo blijkt nu. Nadat hij eerder dit seizoen een goede indruk achter liet tijdens zijn stage bij de beloften, zou hij nu dus weer door de grote poort terugkeren naar het Lotto Park.

Het bericht ‘Anderlecht wil Nicolas Frutos terughalen naar Brussel’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *