Dagelijks alle Lokeren berichten selectief voor jou verzameld!

‘Ajax wil megabedrag neertellen voor Jonathan David’

Ajax is bereid om een recordbedrag neer tellen voor AA Gent-spits Jonathan David. Dit weet analist Hans Kraay Jr. te melden in het programma Voetbalpraat.

De vraagprijs voor de jonge aanvaller bedraagt 25 tot 30 miljoen euro, waarover de televisiepersoonlijkheid zegt: “En dat gaat Ajax wel betalen.” Haalt directeur voetbalzaken Marc Overmars daadwerkelijk de trekker over, dan wordt David verreweg de duurste Ajacied aller tijden. Op dit moment staat dat record immers nog op naam van Daley Blind, voor wie de nummer één van de Eredivisie minimaal 16 en maximaal 20 miljoen euro betaalde.

Kraay plaatst vervolgens wel een kanttekening: “Opeens zijn Arsenal en Chelsea er nu bij gekomen. Voor het Nederlandse voetbal hoop ik dat Ajax er nog op tijd bij is. Het is echt een geweldige spits. Hij is snel, heeft een goed schot, een dribbel…” Hij gaat verder: “Ajax heeft contact met hem. Ze hebben hem tien à twaalf keer zien spelen. Het is veel geld in deze tijd, maar dat is hij wel waard.”

Het bericht ‘Ajax wil megabedrag neertellen voor Jonathan David’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *