Bob Peeters al bij al tevreden met een punt: “Als we niet kunnen winnen, gaan we ook niet verliezen”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Westerlo en Lokeren hebben de punten gedeeld na een niet zo spectaculaire pot voetbal. De Kemphanen hadden voor een groot deel van de match overwicht, maar maakten hun schaarse kansen niet af. Op het einde kwam Lokeren nog aandringen en zag het de winning goal worden afgekeurd.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!