Zes conclusies na zes speeldagen in de Jupiler Pro League: Standard ‘zwakke’ leider, promovendi altijd goed en hoe groot is malaise Anderlecht?

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook De competitie is inmiddels zes speeldagen ver, Charleroi en Genk trappen op vrijdagavond speeldag 7 op gang. Welke conclusies kunnen we na de eerste interlandbreak trekken voor onze teams in vergelijking met de laatste zes seizoenen?

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!