Reglement deze keer wel waterdicht, maar toch…: niemand in 1B is gelukkig met beslissing

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Bij Roeselare staan ze op hun achterste poten omwille van de forfaitnederlaag. De club heeft de punten hard nodig, want ze verzamelden er nog maar twee. Maar ook bij de andere ploegen zijn ze niet gelukkig. Maar het reglement is in dit geval wel heel duidelijk.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!