Lokeren voelt zich bestolen na afgekeurde omhaal Van Damme: “Al twee weken op rij” & “Beetje komedie erbij”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Lokeren legde veel gezonde vechtlust voor de dag tegen Westerlo en knokte terug na een achterstand. Het kwam na een omhaal van Jelle Van Damme op 2-1, maar de ref keurde het doelpunt af na een fout op doelman Özer. Een discutabele fase ...

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!