Lokeren boos op scheids na puntendeling tegen Westerlo

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Westerlo en Lokeren verdelen de punten na een 1-1 gelijkspel. De goal van Petrov en het eigen doelpunt van Biset vielen allebei in de eerste helft. Westerlo is de nieuwe leider, Lokeren komt op gelijke hoogte met Roeselare, maar was boos om een afgekeurde goal van Van Damme.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!