‘Vincent Kompany probeerde oud-ster City naar Anderlecht te loodsen’

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Vincent Kompany heeft deze zomer geprobeerd om Bacary Sagna naar Brussel te halen. De voormalige back van Manchester City speelde maar liefst 60 interlands voor Frankrijk. Bij City raakte hij uiteindelijk op een zijspoor en zijn contract werd niet verlengd.

WOW! VERDUBBEL JE WINST MET JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE! ONTDEK HET HIER! facebook

Dat was het moment dat Kompany een handje wou toesteken. “Hij opperde dat Anderlecht een goed team voor me zou kunnen zijn. Hij was één van de personen die me toen belde en me probeerde te helpen. Uiteindelijk wilde ik iets anders, maar ik kreeg de indruk dat hij toentertijd met wat telefoontjes misschien wel iets had kunnen regelen bij Anderlecht”, vertelt Sagna tegenover Sport/Voetbalmagazine. Na een tijdje zonder club te hebben gezeten koos de Fransman uiteindelijk voor het Italiaanse Benevento, momenteel speelt hij voor Montreal Impact.

Het bericht ‘Vincent Kompany probeerde oud-ster City naar Anderlecht te loodsen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!