Fans zien de start van Lokeren met lede ogen aan: “Een rustig seizoen zou een enorm succes zijn” & “Een trainer kan op zulke zaken worden afgerekend”

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Dat het niet draait bij Sporting Lokeren is een understatement van jewelste. De Waaslanders wisten in het seizoen 2018/19 amper wat winnen is en gingen na de degradatie naar 1B op datzelfde elan verder. Na vijf speeldagen in de Proximus League staan ze alleen laatste.

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!