‘Vincent Kompany heeft duidelijk plan met ‘overbodige speler’

Alexandru Chipciu mocht vertrekken bij Anderlecht maar trainer/speler Vincent Kompany heeft een plannetje met hem. Hij moet rechtsback gaan spelen als vervanger van de geblesseerde Andy Najar. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden. In de drie voorbije wedstrijden werd, met wisselend succes, telkens een nieuwe back geprobeerd.

BUITENKANSJE! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE!

ONTDEK HET HIER! facebook

Dat Chipciu nu wordt aanzien als rechtsback is best opvallend, destijds werd hij immers aangetrokken als rechtermiddenvelder. Ook bij de nationale ploeg en tijdens zijn huurbeurt aan Sparta Praag stond hij doorgaans op die positie. Maar nu zal hij dus worden ingezet als rechtsback. Chipciu zou eerstdaags terug de groepstraining hervatten, de voorbije weken was hij buiten strijd met een kwetsuur aan de kuit.

Het bericht ‘Vincent Kompany heeft duidelijk plan met ‘overbodige speler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply