Voormalig spits van Anderlecht en Standard is plots een vrije speler

Volgens diverse Turkse media is Gohi Bi Cyriac niet langer meer speler van Sivasspor. De 28-jarige aanvaller speelde sinds de zomer van 2017 voor Sivasspor, maar kon er nooit overtuigen. Hij scoorde er amper 2 keer in 25 wedstrijden en startte amper 5 keer in de basis. De afgelopen maanden werd hij zelfs uitgeleend aan tweedeklasser Giresunspor, maar daar tikte hij af op 1 goal in 3 wedstrijden…

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De Ivoriaan kende zijn beste periode bij Standard, maar na een zware blessure wist hij nadien zijn topniveau bij Anderlecht niet te halen. Bij KV Oostende scoorde hij wel 14 keer en dat is tot op heden zijn laatste grote wapenfeit.

Het bericht Voormalig spits van Anderlecht en Standard is plots een vrije speler verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer