‘KRC Genk vind volgende versterking bij Spaanse grootmacht’

Volgens het Spaanse AS zou KRC Genk dicht bij een akkoord zijn met een speler van Valencia. De Belgische landskampioen zou de 21-jarige Fran Villalba naar Genk willen halen. De speler is een centrale middenvelder, die ook op de flank uit de voeten kan. De Spanjaard werd vorig jaar uitgeleend aan tweedeklasser Numancia en was daar goed voor 4 goals en 7 assists in 39 wedstrijden.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Het zou gaan om een definitieve transfer, maar Valencia zou wel een terugkoopoptie hebben. Met de komst van Villalba lijken de kansen van de Kroaat Ivan Fiolic te slinken. Hij maakte tot op heden weinig brokken in Limburg.

Het bericht ‘KRC Genk vind volgende versterking bij Spaanse grootmacht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer