‘Burnley wil 21 miljoen betalen voor twee spelers van KRC Genk’

De Engelse Premier League-club Burnley heeft 21 miljoen euro over om twee spelers van KRC Genk binnen te halen. Het gaat om Ruslan Malinovskyi en Joakim Maehle. Dit weet The Sun te melden. De kans is klein dat de landskampioen dit bedrag gaat accepteren.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Malinovskyi wil naar de Serie A en Atalanta lijkt de bestemming te worden en hij zou ongeveer 15 miljoen euro gaan opleveren. Burnley beseft ook dat het de middenvelder wellicht niet kan halen, maar dan heeft het 8 miljoen euro veil om Maehle los te weken. Die liet eerder verstaan Genk niet per se te willen verlaten.

Het bericht ‘Burnley wil 21 miljoen betalen voor twee spelers van KRC Genk’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer