‘AS Roma meldt zich voor flitser van Club Brugge’

AS Roma wil haar selectie gaan versterken met een speler van Club Brugge. Volgens het medium Sky Italia gaat het om Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld. De Romeinen zijn op zoek naar een vervanger voor de naar China vertrokken Stephan El Shaarawy en zouden in Danjuma een geschikte kandidaat zien.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Bij Roma zouden ze vermoeden dat ze met een bod tussen de 12 en 14 miljoen euro Club kunnen verleiden om zijn Nederlandse goudhaantje te laten vertrekken. Danjuma blonk vorig seizoen voor Nieuwjaar uit, maar werd daarna geremd door een aanslepende blessure die hem maanden aan de kant hield.

Het bericht ‘AS Roma meldt zich voor flitser van Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer