Arsenal-huurling moet veld al huilend verlaten wegens racistische opmerking (VIDEO)

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook

Dit bericht bekijken op Instagram

Arsenal loanee @jordi.ot was racially abused in a friendly and refused to play on. 😔 ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ ⠀ However, after returning to the action in the 2nd half, he found the courage to play on for the remainder of the game. #SayNoToRacism ❤ ⠀ @vflbochum1848.official

Een bericht gedeeld door 433 (@433) op

Het bericht Arsenal-huurling moet veld al huilend verlaten wegens racistische opmerking (VIDEO) verscheen eerst op Voetbal4u.be.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dinsdag en woendag barst het spektakel in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!