Topschutter Harbaoui verlaat de Jupiler Pro League, wie waren zijn voorgangers nu weer?

ZONDAG ANDERLECHT - STANDARD! VOORSPEL DE EERSTE DOELPUNTENMAKER EN DE MINUUT WAARIN DIT GEBEURT EN MAAK KANS OP 10.000EURO!!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! ONTDEK HET HIER!
facebook Met het vertrek van Harbaoui verlaat de topschutter van de voorbije twee jaar de Jupiler Pro League. Daarmee blijft er nog maar een voormalig topschutter over in onze competitie. Wie waren de laatste tien topschutters nu ook alweer en hoe is het ze nadien vergaan?

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Maandag staat de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Schotland en Belgie op de kalender. En speciaal voor deze wedstrijd pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige promotie! Zo kunnen nieuwe klanten maar liefst TIEN KEER!! hun inzet terugverdienen bij een zege van de Belgen! Schrijf je hier nu in en profiteer direct van deze ongekende promotie!