‘Kortrijk wil bij Racing Genk gaan shoppen’

KV Kortrijk wil gaan shoppen bij regerend landskampioen Genk. Ze hebben speler van hun op het oog. Sport/Voetbalmagazine vernam van Mathias Leterme, algemeen directeur van KVK, dat Kortrijk geïnteresseerd is in Nordin Jackers. De belofteninternational fungeerde de voorbije seizoenen als tweede keeper bij Genk en wil vertrekken om aan spelen toe te kunnen komen. Voorlopig zal hij echter nog niet naar Kortrijk trekken, omdat hij te duur is voor de West-Vlamingen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

In afwachting daarvan krijgt de Guatemalaanse doelman Nicholas Hagen de kans om zich te bewijzen. Hij mag tot eind juli meetrainen en maakt voorlopig een goede indruk. Kortrijk zoekt nog een concurrent voor Sebastien Bruzzese nadat de gehuurde Joel Pereira terugkeerde naar Manchester United.

Het bericht ‘Kortrijk wil bij Racing Genk gaan shoppen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
It's very calm over here, why not leave a comment?

Leave a Reply