‘Smaakmaker AA Gent opweg naar de Premier League’

AA Gent-sterkhouder Birger Verstraete kan deze zomer de overstap maken naar de Premier League. Watford is namelijk in hem geinteresseerd. Dit weet het Laatste Nieuws te melden.

De interesse van de Premier League-club is niet nieuw, in het verleden toonden The Hornets ook al interesse in hem. Volgende week maandag moet Verstraete in praktijk de voorbereiding aanvatten, maar de krant weet dat hij onderweg is naar Watford. De onderhandelingen zouden volop aan het lopen zijn.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Naast de aanbieding van Watford zou er nog interesse zijn uit de Bundesliga en het Midden-Oosten. Verstraete heeft nog één jaar contract in Gent, waardoor de club beter meewerkt tijdens de onderhandelingen. Verstraete zou zelf ook een transfer naar Watford prefereren, Gent hoopt op een flinke transfersom.

 

Het bericht ‘Smaakmaker AA Gent opweg naar de Premier League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer