‘Club Brugge krijgt herkansing met binnenhalen van Portugees toptalent’

In de winter lukte het Club Brugge niet om het Portugese toptalent Gonçalo Cardoso binnen te halen maar de Blauw/Zwarten kunnen op herkansing gaan. Zo schrijft A Bola dat Cardoso deze zomer wél mag vertrekken bij Boavista.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

En dat voor een schappelijke prijs. De verdediger, die indruk maakte op het gerenommeerde jeugdtornooi van Toulon, zou slechts 2.5 miljoen euro moeten kosten. Gezien zijn potentieel valt die som nog mee, afwachten of Club een nieuwe poging waagt.

Het bericht ‘Club Brugge krijgt herkansing met binnenhalen van Portugees toptalent’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer