‘Anderlecht wil meewerken aan vertrek van drie sterkhouders’

Anderlecht wil de selectie de komende periode graag gaan inperken. En daarom zullen er veel spelers van de hand moeten worden gedaan. Het bestuur is nu bereid om ook enkele sterkhouders te laten gaan.

Zo vielen de voorbije weken al de namen van spelers als Adrien Trebel en Kara Mbodji, maar Le Soir pakt uit met het verrassende nieuws dat ook Thomas Didillon, Alexis Saelemaekers en/of Sven Kums zouden kunnen vertrekken. Als er een goed bod binnen zou komen voor de drie spelers, zou Michael Verschueren bereid zijn daar over te praten.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! facebook

Dat die drie weg zouden mogen, valt best wel verrassend te noemen. Kums droeg de voorbije maanden de aanvoerdersband en was incontournable op het middenveld. Didillon was dan weer zowat de enige zomertransfer van vorig jaar die ook effectief rendeerde. Saelemaekers kende een moeilijke periode onder Rutten, maar wordt desondanks nog steeds aanzien als een speler met veel potentieel.

 

Het bericht ‘Anderlecht wil meewerken aan vertrek van drie sterkhouders’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer