‘Paars/Wit heeft beslissing in trainerszoektocht genomen’

Gisteren werd bekend dat Anderlecht en trainer Fred Rutten de samenwerking stoppen. Nu moeten ze dus opzoek naar een nieuwe eindverantwoordelijke maar wanneer deze bekend zal zijn is nog onbekend. Volgens Het Laatste Nieuws zal dat pas komende zomer gebeuren: “De verwachting is niet dat Anderlecht nog dit seizoen op zoek gaat naar een nieuwe trainer, maar er was niemand die dat wilde bevestigen.”

WOW! WIN MET PASEN EEN AVONTUUR IN DE ALPEN IN EEN SNELLE SPORTWAGEN!!

PLUS EEN PRIJSTREKKING VAN €50.000!! facebook

Als opvolger van de vertrokken Nederlander wordt uiteraard nadrukkelijk gedacht aan Kasper Hjulmand. Maar dat werd door Anderlecht niet bevestigd: “In de wandelgangen van Anderlecht bleef men op de vlakte over het trainersdossier richting voorbereiding: “De club bekijkt meerdere opties. Nu doen we er eerst alles aan om zo snel mogelijk weer matchen te winnen.”

Het bericht ‘Paars/Wit heeft beslissing in trainerszoektocht genomen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer