Anderlecht wees sterkhouder van Royal Antwerp af

Royal Antwerp presteert al jaren goed op het hoogste niveau in Belgie en nu ook weer in de Play-Off 1. Trainer Laszlo Bölöni heeft zijn elftal dan ook goed op de rit. De Roemeen rekent in zijn elftal op aanvaller Jonathan Bolingi. De Congolees kwam over van Standard, waar hij nooit doorbrak. Maar hij kon even goed zijn Belgische carrière bij RSC Anderlecht gestart zijn. Volgens Sport/Voetbalmagazine werd hij eind 2016 aangeboden in Neerpede, maar daar zagen ze geen graten in zijn komst.

WOW! WIN MET PASEN EEN AVONTUUR IN DE ALPEN IN EEN SNELLE SPORTWAGEN!!

PLUS EEN PRIJSTREKKING VAN €50.000!! facebook

Bolingi reageerde zelf aan het weekblad. “Of dat verhaal van Anderlecht klopt, weet ik niet. Ik heb in elk geval nooit met die ploeg gepraat. Maar het kan best dat makelaars ons daar hebben aangeboden. Je weet hoe dat gaat, scorende spitsen zijn populair. Als je scoort, wil iedereen je makelaar zijn.” Bolingi kwam dit seizoen in 31 wedstrijden in actie voor The Great Old, waarin hij twee doelpunten lukte.

Het bericht Anderlecht wees sterkhouder van Royal Antwerp af verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer