JACKPOT! ‘Koninklijk salaris voor Alejandro Pozuelo, twee mogelijke vervangers genoemd’

Alejandro Pozuelo kan een zeer lucratieve overstap gaan maken naar het Midden-Oosten. De smaakmaker van KRC Genk zou maar liefst 3 miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen bij Al-Ahli. Zelfs als hij ingaat op de contractverbetering die Genk hem aanbiedt, komt zijn loon nog niet in de buurt van dat bedrag. Begin deze week hoopt de club toch op uitsluitsel in dit dossier.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Want als Pozuelo vertrekt, zal Genk sowieso een rechtstreekse vervanger aantrekken, HLN dropt alvast twee mogelijke pistes. Zo werd Christian Benavente al meermaals genoemd. Maar Charleroi zou meer dan vijf miljoen euro verlangen voor de Peruviaan, dat bedrag ligt wat aan de hoge kant.

En dus wordt allicht naar het buitenland gekeken. Ianis Hagi, zoon van de voormalige topspeler Georgh Hagi, werd eveneens al vaker genoemd. De 20-jarige spelmaker van Viitorul lijkt echter vooral een wissel op de toekomst en niet de speler die de huidige ploeg zal dragen. Het lijkt voor Genk dus vooral het beste dat Pozuelo blijft, afwachten geblazen …

Het bericht JACKPOT! ‘Koninklijk salaris voor Alejandro Pozuelo, twee mogelijke vervangers genoemd’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer